скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
44
352
вівторки :
46
368
середи :
43
344
четверги :
42
336
п'ятниці :
43
344
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1744
заробітна плата (€):
34880
0
0
0
0
0
45
45
2
0
2
3
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Internationaler Frauentag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, понеділок, 18 лютий, 2019

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 49 / 365
робочий день року : 34 / 251
приурочувати (UTC +01) : 12:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:47

UTC
-09
Alaska
02:47

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:47

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:47

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:47

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:47

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:47

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:47

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:47

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:47

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:47

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:47

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:47

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:47 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

18
12:47
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel