скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Neujahrstag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Allerheiligen : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Deutschland
| Rheinland-Pfalz
сьогодні, субота, 12 червень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC +01) : 16:46
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:46

UTC
-09
Alaska
06:46

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:46

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:46

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:46

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:46

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:46

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:46

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:46

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:46

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:46

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:46

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:46

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:31

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:46

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:46

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:46

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:46 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:46 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

12
16:46
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel