скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
53
4
2
0
1
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1995 :

Neujahrstag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, субота, 20 квітень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 16 / 52
день року : 110 / 365
робочий день року : 76 / 251
приурочувати (UTC +01) : 06:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:22 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:22 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:22 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:22 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:22 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:22

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:22

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:22

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:22

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:22

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:07

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:22

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:22

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:22

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:22

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:22

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

20
06:22
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel