скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376h
вівторки :
50
400h
середи :
51
408h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2000h
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
53
53
5
2
1
1
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

Neujahrstag : 
Internationaler Frauentag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Tag der Befreiung : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 236 / 251
приурочувати (UTC +01) : 22:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:54

UTC
-09
Alaska
12:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:54 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:39 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:54 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:54 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:54 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:54 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:54 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
22:54
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel