скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
53
424
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
3
0
2
3
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Neujahrstag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, субота, 29 лютий, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 09 / 52
день року : 60 / 366
робочий день року : 42 / 254
приурочувати (UTC +01) : 04:37
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:37 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:37 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:37 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:37 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:37 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:37 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:37 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:37

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:37

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:37

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:37

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:37

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:37

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:22

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:37

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:37

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:37

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:37

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:37

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

29
04:37
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel