скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
49
392
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
3
3
2
2
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2029 :

Neujahrstag : 
Internationaler Frauentag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Tag der Befreiung : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
Визначте період
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, субота, 28 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 366
робочий день року : 231 / 254
приурочувати (UTC +01) : 14:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:58

UTC
-09
Alaska
04:58

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:58

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:58

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:58

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:58

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:58

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:58

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:58

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:43

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:58

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:58

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:58

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:58 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:58 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
14:58
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel