скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

Neujahrstag : 
Internationaler Frauentag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Tag der Befreiung : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, субота, 15 травень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 19 / 52
день року : 135 / 365
робочий день року : 91 / 255
приурочувати (UTC +01) : 22:40
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:40

UTC
-09
Alaska
12:40

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:40

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:40

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:40

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:40

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:40

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:40

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:40

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:40

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:40

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:40

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:40

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:25 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:40 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:40 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:40 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:40 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:40 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

15
22:40
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel