скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400h
вівторки :
50
400h
середи :
50
400h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
2
2
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2007 :

Neujahrstag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, четвер, 12 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 240 / 251
приурочувати (UTC +01) : 23:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:28

UTC
-09
Alaska
13:28

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:28

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:28

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:28

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:28

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:28

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:28 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:28 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:13 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:28 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:28 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:28 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:28 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:28 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

12
23:28
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel