Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2008 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Karfreitag  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Tag der Arbeit  : 
5.
Pfingstmontag  : 
6.
Tag der Deutschen Einheit  : 
7.
Weihnachtstag  : 
8.
Zweiter Weihnachtsfeiertag  : 


Визначте період
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, вівторок, 23 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 30 / 52
день року : 205 / 366
робочий день року : 140 / 252
приурочувати (UTC +01) : 04:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:50 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:50 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:50 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:50 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:50 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:50 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:50 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:50 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:35

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:50

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:50

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:50

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:50

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:50

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

23
04:50
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Österreich
Schweiz
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
Poland
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel