Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2018 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Karfreitag  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Tag der Arbeit  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Tag der Deutschen Einheit  : 
8.
Weihnachtstag  : 
9.
Zweiter Weihnachtsfeiertag  : 


Визначте період
..в Deutschland
| Berlin
сьогодні, четвер, 20 червень, 2024

робочий день : так
тиждень : 25 / 52
день року : 172 / 366
робочий день року : 117 / 252
приурочувати (UTC +01) : 13:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:53

UTC
-09
Alaska
03:53

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:53

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:53

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:53

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:53

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:53

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:53

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:53

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:53

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:53

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:53

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

20
13:53
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Österreich
Schweiz
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
Poland
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel