скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2048
заробітна плата (€):
40960
0
0
0
0
0
52
52
2
0
0
1
2
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Neujahrstag : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Reformationstag : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
Визначте період
..в Deutschland
| Niedersachsen
сьогодні, вівторок, 7 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 28 / 52
день року : 189 / 366
робочий день року : 129 / 255
приурочувати (UTC +01) : 15:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:14

UTC
-09
Alaska
05:14

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:14

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:14

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:14 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

07
15:14
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel