скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2007 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Karfreitag : 
Ostermontag : 
Tag der Arbeit : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Tag der Deutschen Einheit : 
Allerheiligen : 
Weihnachtstag : 
Zweiter Weihnachtstag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Deutschland
| Bayern
сьогодні, вівторок, 13 квітень, 2021

робочий день : так
тиждень : 15 / 52
день року : 103 / 365
робочий день року : 69 / 253
приурочувати (UTC +01) : 18:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:01

UTC
-09
Alaska
08:01

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:01

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:01

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:01 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:01 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:01 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:01 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

13
18:01
UTC +01
Калькулятор
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Australia
Poland
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Österreich
Suisse
Netherlands
Belgique
Luxembourg
China
South Korea
Canada
Italia
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel